Reklamation og returnering

JulieKirkebyJewellery giver 2 års reklamation, som dækker hvis der er tale om fabrikationsfejl, så som defekte låse i kæder/armbånd. Det vil sige at smykket er defekt eller har mangler ved købstidspunktet. Du skal derfor kontakte mig hurtigst muligt, hvis der er tale om fabrikationsfejl. Der skelnes mellem fejl ved købstidspunkt/produkt fejl, slitage og forkert brug.

Slitage dækkes ikke af reklamationsretten, da dette betyder at smykket har været brugt over længere tid, og smykket med tiden er blevet slidt. Hvis din forgyldning er blevet slidte efter længere tids brug af smykket eller ved forkert brug, kan du altid skrive en mail til mig, og ved et mindre beløb få genforgyldt dit smykke.

Reklamationsretten dækker ikke forkert brug af smykket, og det vil sige når dit smykke har været udsat for skader, som kan være resultat af forkert brug af smykket.

Se mere under smykkepleje, hvor jeg beskriver hvordan du bedst muligt passer på dit smykke.

Ved reklamation skal du skrive en mail til mig, hvor du vedlægger en beskrivelse af reklamationsfejlen samt kontaktoplysninger på: info@juliekirkebyjewellery.com og så besvarer jeg den hurtigst muligt.

 

Reparation af JulieKirkebyJewellery smykker udført af andre end Julie Kirkeby vil medføre, at garantien bortfalder.

Obs; Det er vigtigt du sender varen tilbage retur i original æske eller tilsvarende, så smykket ikke vil tage yderligere skade under returfragten.

 Skal dit smykke returneres, skal det sendes retur til adressen: Ålborggade 32, 4. Tv, 2100 Østerbro.

Returnering skal ske for egen regning.

 

Fortrydelsesret

Du har ved køb af mine smykker normalt 14 dages fortrydelsesret på dine køb. Denne returret bortfalder hvis der er tale om specialbestillinger, så som et personligt smykke, der ikke kan sælges på ny. Hvis du har fortrudt dit køb, så skriv til mig, så jeg kan guide dig bedst muligt i dette tilfælde.

Du mister din fortrydelsesret hvis du har brugt smykket, og det ikke længere er i samme stand som da du modtog det.

Tilbagebetaling af beløb for returneret smykke, vil tilbagebetales med samme betalingsmiddel, som de benyttede ved den oprindelige transaktion. Du vil ikke pålægges gebyr som følge af tilbagebetalingen.

Tilbagebetalingen vil kunne tilbageholdes indtil returneret smykker er modtaget retur.

Senest 14 dage fra den dato, de har informeret os om ønsket fortrydelsesret, skal smykket/smykkerne være returneret. Ved forringelse af varens værdi ved modtagelse, som skyldes dårlig håndtering, vil De hæftes for hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, de fungerer på.